3 Mart 2014 Pazartesi

RENKLERE BÜRÜNÜN!..

Renkli giyinmeye çok fazla insan cesaret edemez. önce kabuğundan çıkmayı gerektiren bir iştir. halbuki renklerin insanın enerjisini, ruh halini ve yaşamını etkilediği söyleniyor uzmanlarca ya da gözlemleyen kişilerce diyeyim. Fakat bir çoğumuzun gardrobunda siyahlar hakim. ne yani bu durumda karamsar mıyız? hayır, siyah hiçbir tasarımcının, modacının vazgeçemediği, klişe olmuş fakat çizgisini korumuş ve en tercih edilen renk en basit tabiriyle. bir de beyaz var tabi saflığı, temizliğiyle meşhur olan. bu sade, naturel tonları nasıl çarpıcı yapabiliriz? bugün bunu açıklığa kavuşturalım:
birinci kuralımız aksesuar. kesinlikle göz alıcı olsun eğlenceli olsun sevimli olsun her türlü aksesuarı kaldırabilir siyah ve beyaz. mümkün olduğunca renkli ve gösterişli aksesuarlar kullanmaya çalışın. siyahın ve beyazın sadeliğini aksesuarlarınızla tamamlayın. sade siyah bir elbiseyle kullanacağınız bir kolye kesinlikle maksimalist olmalı. tabii çok da abartmadan=)
ikinci kuralımız takıyı sade sevenler ve minimalist bayanlar için. ince ve zarif bir stiletto -çarpıcı bir renk olabilir, hatta tercihen renkli bir stiletto olmalı- şık bir görüntü yaratır=)
ben tercihen günlük bir beyaz kırçıllı kazak ile renkli bir kolye kullandım. buyurun bakın=)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder