6 Aralık 2014 Cumartesi

KIRIŞIKLIK KARŞITI ÜRÜNLER

Bugün size kırışıklık karşıtı iki ürün tanıtacağım. Bu tür ürünlerin belli bir yaş kotası var bildiğiniz gibi. Ve son derece akla yatkın bu kotanın varlığı. Çünkü içerisindeki etken maddeler zaten belli yaş dönemlerinde kendi cildimizin ürettiği maddelerdir. Zaman geçtikçe cilt bu maddeleri üretmede yetersiz kalır ve cilt kendini zamana bırakmaya başlar. Burada özellikle belirtmek istediğim konu kendinizle barışık olmanız gerektiğidir. Nihayetinde her çizgi bir yaşanmışlık ve tecrübedir. Bunun dışında her yaşın ayrı bir güzelliği vardır. Her kırışıklık yaşanmışlıklarınızın bir imzasıdır. Yine de kendimize bakmamız ve kendimizi bırakmamamız gerektiğinin altını çiziyorum.


İlk olarak tanıtacağım ürün loreal paris in revitalift lazer×3. Bu ürün yoğun bir kıvama sahip. Zaten ürünün kendisi de aslında yoğun bir içeriğe sahip tıpkı kıvamı gibi. İleri yaşlarda kullanılması gereken bir ürün. Kokusu çok ağır. Umarım ürün geliştirilir ve buna dikkat edilir. Migrenimi tetikliyor kokusu. Aynı zamanda burnumu da yakıyor.


İkinci ürüne gelelim. Bu benim gerçekten de bayıldığım bir ürün. Dokusu muhteşem. İnsanın sürdükçe süresi geliyor. Kadife bir dokuya sahip olan bu ürün olay in anti-wrinkle 2 in 1 firm&lift i. Hem gündüz kremi hem de serum içeriyor. Makyajızın altına baz olarak da kullanabiliyorsunuz. En iyi avantajı da bu bence. Dokusu bazı makyaj bazlarını hatırlatıyor. Ürünü yüzünüze dışa doğru masaj yaparak uygulamalısınız. Hatta yüzümüze ne kullanırsak kullanalım bu kuralı unutmayalım.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder